Stærkt fagligt udbytte på geriatrisk temadag

​Læger, kommuner og hospitaler var mødt talstærkt op til temadag om akut geriatri. Du kan læse oplæggene her.

Det talstærke fremmøde til temadagen den 26. oktober illustrerede godt, at akut geriatri i sektorovergangene er et varmt emne i hele sundhedsvæsnet. Auditoriet i Hillerød var fyldt mere end op af fagfolk fra både kommuner og hospitaler.

- Jeg er meget positivt overrasket over det store fremmøde. Det var en dag som arrangører og oplægsholdere godt kan tillade os at være stolte af. Som fagfolk er vi afhængige af fælles videndeling på tværs af sektorerne og ikke mindst et godt netværk og samarbejde, og derfor er det så vigtigt, at vi får spredt de gode eksempler til sådanne temadage om fælles udfordringer, siger geriatrisk overlæge Peter Gjersøe, der var medarrangør af dagen.

Vil du se eller genlæse præsentationerne kan de downloades her: