1813 Børnelægevagten

Ved sygdom henvises børn 0-12 år via 1813 til Børnelægevagten i Børne- og ungemodtagelsen. Børn og unge over 12 år henvises til Akutmodtagelsen.

Når I har ringet 1813 uden for egen læges åbningstid

• ​Børn 0-12 år bliver henvist til Børne- og ungemodtagelsen
  • ​Børn og unge over 12 år og unge bliver henvist til Akutmodtagelsen

Ved ankomsten til Børne- og ungemodtagelsen

Når I ankommer til Børne- og ungemodtagelsen, skal I henvende jer til sekretæren i receptionen.

Ventetid

Vi har ofte meget travlt i Børnelægevagten, så der kan være ventetid:

• De mest alvorligt syge patienter vil altid blive behandlet først, så man kan ikke forvente at blive behandlet i den rækkefølge, man kommer.
  • Ventetiden afhænger også af, hvem der skal hjælpe jer – den rette fagperson kan være optaget af en mere syg patient.
  • Personalet gør, hvad de kan for at undgå ventetiden.

​​Tak for jeres forståelse og tålmodighed!

​​Børnelægernes BørneTips

Via linket Børnelægernes BørneTips kan du få børnelægers tips og råd til, hvad I selv kan gøre og skal være opmærksom på, når jeres barn er syg. I de små film får I også vejledning i, hvornår I skal kontakte jeres egen læge, akuttelefon/lægevagt eller 112.​​