Bestil tid til prøvetagning

Du skal bestille tid til blodprøvetagning og EKG-optagelse. Læs her, hvor og hvordan du bestiller tid.

Du skal bestille tid for at få taget blodprøver og optaget EKG i ambulatorierne for prøvetagning i Hillerød, Helsingør og Frederikssund. Det vil sige, at du ikke bare kan møde op til prøvetagning - du skal have booket en tid på forhånd.

Bestil tid med MitID

Bestil tid på www.blodproever.dk. Du skal logge på med dit MitID, og derefter får du mulighed for at vælge, hvor og hvornår, du vil have taget dine prøver. 

Hvis det er din egen læge, der har bestilt prøverne, skal du være opmærksom på, at du alligevel skal bestille tid til prøvetaning: Din læge bestiller prøverne i systemet, så vi kan se, hvilke prøver du skal have taget, men du skal selv bestille tid til selve prøvetagningen.

Bestil tid til dit barn / bestil tid, hvis du ikke har MitID

Hvis du skal booke tid til dit barn, eller hvis du ikke har MitID, kan du ringe til tidsbestillingen på telefon 48 29 41 81 (telefonen er åben kl. 10.00-14.30).

Prøvetagningsambulatorier i Region Hovedstaden

Hvis du ønsker at få taget dine prøver et andet sted end i Nordsjælland, så kan du finde en oversigt over prøvetagningsambulatorier i Region Hovedstaden her: www.regionh.dk/blodproever. Du vælger selv, hvor du vil have taget dine prøver - men der er obligatorisk tidsbestilling langt de fleste steder.

 

Redaktør