Nordsjællands Hospital præsenterer ny forskningsstrategi

Den nye forskningsstrategi, der sætter rammen for forskningen de kommende år, blev lanceret fredag den 23. august.

Nordsjællands Hospital har udarbejdet en lokal forskningsstrategi, der skal være med til at gøre hospitalets forskningsprofil skarpere og mere synlig i og uden for regionen.

- Strategien er en milepæl og en kulmination på et målrettet arbejde med at synliggøre og styrke forskningen på hospitalet. Den udpeger fælles mål og retning for forskningen fremadrettet og bidrager til, at vi er med i front med hensyn til patientbehandling, pleje, forskning og uddannelse, siger forskningschef Thea Kølsen Fischer.

Forskningsafdelingens nye forskningsstrategi er blevet til i samarbejde med hospitalets forskere, forskningsråd og direktion.