Vil du med i et nyt brugerpanel?

Nordsjællands Hospital søger patienter, pårørende og borgere til et nyt brugerpanel, der skal bidrage til at forbedre oplevelsen for patienter og pårørende på hospitalet.

Har du tid og lyst til at bidrage med din viden, så vi kan blive bedre? I så fald har vi brug for dig til Nordsjællands Hospitals nye brugerpanel.

Brugerpanelet skal medvirke til at skabe bedre sammenhæng i de forventninger patienter og pårørende har i mødet med hospitalet. Det kan fx være at bidrage med inspiration til nye projekter målrettet patienter og pårørende.

Panelet mødes 4 gange om året med opstart i september, primært på hospitalet i Hillerød. Derudover vil der være mulighed for at deltage i projekter ad hoc. Panelet skal bestå af ca. 10-15 deltagere.

Sådan ansøger du

For at komme i betragtning skal du udfylde et kort ansøgningsskema, som ligger i Information på hospitalet i Hillerød, eller ved at sende en kort ansøgning indeholdende:

• Navn
  • Køn
  • Alder
  • Tilknytning til hospitalet:
    Nuværende patient/tidligere patient/pårørende/borger

Skriv også lidt om, hvorfor du gerne vil være med i brugerpanelet.

Ansøgningen sendes pr. mail til anne.mette.klingenberg.01@regionh.dk eller signe.marie.als.nielsen@regionh.dk senest den 15. august.

Du kan læse mere om brugerpanelet her

Har du spørgsmål til brugerpanelet?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om brugerpanelet, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Klingenberg på anne.mette.klingenberg.01@regionh.dk, tlf. 48 29 31 63 eller Signe Als Nielsen, signe.marie.als.nielsen@regionh.dk, tlf. 48 29 48 68.