Godt fra start som nyansat under corona

​Som nyansat på hospitalet er den sædvanlige fællesintroduktion for alle nyansatte sat på pause. I stedet har direktionen lavet en video, der byder velkommen til Nordsjællands Hospital, og introduktionen sker som e-læring i egen afdeling. 

Vent...

Normalt summer det af liv i Mødesalen på hospitalet i Hillerød omkring den første i hver måned. Her samles alle nyansatte til et spændende program, der fra forskellige vinkler fortæller om Nordsjællands Hospital som arbejdsplads.

Da det ikke er muligt i øjeblikket, har direktionen i stedet lavet en videohilsen til de medarbejdere, der desværre ikke får den fysiske velkomst.

Se videohilsen fra direktionen til nye medarbejdere

Nyttig viden til nyansatte

Desuden har HR samlet en række relevante links til e-læring og andre nyttige oplysninger, som alle nyansatte få adgang til ved opstarten. 

Her kan man blandt andet blive klogere på håndhygiejneindsatsen på hospitalet, rejsen mod det nye Nordsjællands Hospital og hente links til materiale og uddannelse om corona.  

Desuden gør afdelingerne alt, hvad de kan for at gøre opstarten så god som mulig for alle nyansatte, selvom de må undvære fællesintroduktionen. 

Læs mere om tilbuddet til nyansatte på Nordsjællands Hospital


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor