Fri fitness under åben himmel

​Patienter, personale og pårørende kan nu få sved på panden i femten topmoderne træningsstationer i hospitalets nye Outdoor Fitness i Hillerød. Helt gratis.

Vent...

Nu er Nordsjællands Hospital nemlig Det Fysisk Aktive Hospital. Det blev slået fast fredag den 11. september, hvor hospitalets Outdoor Fitness blev indviet af formand for Sundhedsudvalget i Region Hovedstaden Christoffer Buster Reinhardt og hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.


- Der er heldigvis allerede mange, der har fået øje på træningsanlægget, men jeg håber, at endnu flere vil hjælpe med at slide træningsanlægget, så vi sammen kan få skabt nogle nye fællesskaber og gode vaner omkring fysisk aktivitet, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth. 


Træningsanlægget er designet, så det med enkle og effektive øvelser både kan motivere de svageste patienter og mere garvede motionister.

Se en demonstration af træningsstationerne

Træning kan forebygge og behandle

Fitness-maskiner under åben himmel er ikke det eneste, Det Fysisk Aktive Hospital byder på. Indsatsen rummer også fysisk aktivitet til at forebygge sygdomme eller som et led i behandlingen på hospitalet. Blandt andet forsker Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling i effekten af fysisk træning hos lungepatienter, og et projekt arbejder med at introducere træning i arbejdstiden.


Visionen om at være Det fysisk Aktive Hospital fortsætter naturligvis på det nye hospital, og derfor tages træningsanlægget da også med, når det nye hospital slår dørene op i Favrholm.

Outdoor Fitness er gratis træning til alle og findes bag parkeringspladsen ved hovedindgangen i Hillerød.

Læs mere om Outdoor Fitness og mulighederne for gå-, cykel- og løberuter omkring Nordsjællands Hospital.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor