Forskningens Døgn om epidemier og infektioner

Nordsjællands Hospital markerer den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn med et aftenarrangement, der sætter fokus på epidemier og infektioner.

Fredag den 20. april kl. 18.30 slår hospitalet dørene op til et spændende arrangement med titlen: ”Epidemier og infektioner – før, nu og i fremtiden. Hvad gør forskerne?”

Hør bl.a. forskere fra Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling fortælle om forskningen inden for lungebetændelse og influenza og om Klinisk Biokemisk Afdelings nye og hurtige metode til at teste patienter for influenza allerede i Akutmodtagelsen.

Aftenen byder også på et historisk perspektiv på epidemier og infektioner ved medicinhistoriker Lars Ole Andersen, ligesom forfatter Hanne-Vibeke Holst med udgangspunkt i hendes bog ”Som pesten” vil sætte emnet i et fremtidigt perspektiv.

Læs det fulde program og tilmeld dig arrangementet.

Læs det fulde program og tilmeld dig arrangementet