Forskningens Døgn med fokus på hospitalsmåltidet

​Nordsjællands Hospital markerer den landsdækkende forskningsfestival ”Forskningens Døgn” med et forskningseksperiment om hospitalsmåltidet. Interesserede borgere er velkomne til at deltage. Arrangementet er gratis og finder sted torsdag d. 27. april kl. 17.30-20.00 i Hillerød.

Igen i år er Nordsjællands Hospital en del af den årlige forskningsfestival "Forskningens Døgn", der løber af stablen landet over.  I år er der fokus på forskningsmetoder, borgerinddragelse og hospitalsmåltidet. Forskningschefen på Nordsjællands Hospital Lise Tarnow håber at se rigtig mange borgere til arrangementet.

- Vi glæder os til at åbne dørene og give borgerne et kig ind i forskningens verden på Nordsjællands Hospital, så de kan fornemme, hvorfor vi forsker, og hvordan vi forsker hver dag - til gavn for patienter og pårørende, siger Lise Tarnow.

For lidt, for meget eller forkert
- I år har vi valgt at gennemføre et forskningseksperiment omkring hospitalsmåltidet som borgerne inviteres til at deltage i. Det sker i samarbejde med forskere, køkkenet på hospitalet og Nyt Hospital Nordsjælland. Borgerne får mulighed for aktivt at deltage i forskningsprocessen og se resultaterne af eksperimentet med det samme, siger Lise Tarnow.

Udover at deltage i et eksperiment omkring hospitalsmåltidet får borgerne mulighed for at høre nogle korte, spændende præsentationer af hospitalets egne forskere, køkkenchefen på hospitalet, samt kok og restauratør Jan Friis Mikkelsen, som har inspireret til hospitalets nye madkoncept.

Der vil desuden være mulighed for at tale med diætister, køkkenpersonale og patientforeninger, samt opleve det kommende "Nyt Hospital Nordsjælland" i en virtuel verden.

Arrangement: Forskningseksperiment "For lidt, for meget eller forkert"
Hvornår: Torsdag den 27. april 2017 kl. 17.30 – 20.00
Hvor: Auditoriet, Nordsjællands Hospital, Hillerød. Indgang 50 B ved Helsevej 2
Tilmelding: Nødvendig, begrænset antal pladser, tilmelding efter først til mølle-princippet på e-mail: charlotte.christiansen.03@regionh.dk

Det er ikke nødvendigt at spise aftensmad hjemmefra.
Arrangementet er gratis. Læs det fulde program her