Forskere savner svar på, hvor corona-smitten opstår

Hvad lavede du i dagene, før du blev testet for COVID-19? Det spørgsmål har 225.000 borgere i Region Hovedstaden fået via et spørgeskema i e-Boks. 50.000 har allerede svaret, men vi vil gerne have endnu flere svar.
Vent...

Borgere i Region Hovedstaden opfordres til at bruge 5-10 minutter af deres tid i juleferien til at give forskerne på Nordsjællands Hospital afgørende viden om corona-smitte. Invitationen til undersøgelsen er sendt via e-Boks med spørgsmål til borgernes aktiviteter i ugerne op til, de blev testet for corona

- Vores håb er, at vi kan bruge resultatet af denne undersøgelse til at minimere risikoen for, at man bliver smittet med coronavirus. Men også til at lave nogle målrettede restriktioner, som vil begrænse smitten mest effektivt og påvirke den enkelte borgers hverdag mindst muligt, siger overlæge og forsker Maria Lendorf, der er en del af forskergruppen på Nordsjællands Hospital.

Endnu ved vi ikke, om smitten især sker i supermarkedet, i fitnesscenteret, til koncert, på arbejde, i offentlig transport eller helt andre steder. Det er derfor afgørende, at forskerne får så mange svar som muligt. 

Læs mere om undersøgelsen her


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor