Fellowship-programmet er kommet for at blive

​Direktionen har netop forlænget Fellowship-programmet på Nordsjællands Hospital med yderligere to år, og et nyt hold fellows starter 1. september 2021.  

Vent...

Som fellow arbejder man med en bestemt klinisk problemstilling i egen praksis eller på tværs af hospitalet gennem et halvt år. 

-Med Fellowship-programmet inddrager vi lægerne i første række til at finde løsninger på de problemstillinger, de selv oplever i arbejdet – altså helt tæt på den kliniske praksis. Det har vist sig at være en god måde at lave forbedringsarbejde på i hverdagen, og noget som virkelig rykker, fortæller vicedirektør Jonas Egebart.

Fellows deltager i et skræddersyet forbedringskursus og mødes jævnlig med de andre i fellownetværket. Kompetenceudviklingen ruster fellows til at deltage i forbedrings- og kvalitetsarbejde efter fellowperioden. 

Læs vilkårene for deltagelse i Fellowship-programmet

Kan søges af alle læger 

Det næste hold starter den 1. september med plads til fem fellows. Fellowship-programmet kan søges af alle læger på Nordsjællands Hospital, der ønsker at løse en særlig problematik eller udvikle en praksis ud fra hospitalets strategiske indsatser omkring patienttilfredshed, personaletrivsel og de afdelingsspecifikke mål.

Læs mere om Fellowship-programmet og mød de fem fellows fra hold 2020/2021 

Fokus på lægers trivsel på Nordsjællands Hospital

Udviklingen af fellowship-programmet er en del af arbejdet med at højne lægers trivsel i projektet Læger og trivsel, der blev igangsat i 2019. Det første fellows-forløb startede med én pilotdeltager i foråret 2020 og herefter med fem deltagere i 2021/2021. 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor