Covid (Lungemedicinsk) Afsnit 0655

Pr. 4. maj 2020 oprettes et COVID afsnit på 0655 i Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling. På afsnittet vil der i første omgang blive etableret afsnits-isolation til 15 COVID-patienter, med mulighed for op til i alt 39 afsnits-isolerede COVID-patienter.

På isolationspladserne håndteres de indlæggelseskrævende patienter der er testet positiv for COVID-19. 

​Foto: AV-Afdelingen

Modtagelsen

Når du kommer op på afdelingen, bliver du modtaget af plejepersonalet, som viser dig til rette på afdelingen, måler dit blodtryk, din puls og din temperatur og spørger dig om dit navn og cpr.-nummer for at bekræfte din identitet.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, må du endelig spørge. Så kan vi sammen gøre din indlæggelse til en så god oplevelse som muligt.

Læs mere ​om indlæggelse på Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling

​​​Besøg

Hele afsnittet er isoleret og det er derfor kun i helt særlige tilfælde, at der kan arrangeres besøg. Hvis du er pårørende er du velkommen til at ringe til afsnittet på telefon 48 29 39 37.

Lægesamtaler med patient og pårørende kan aftales telefonisk.

Vigtig information om coronavirus

Personalet

Personalet på afsnittet er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, fysioterapeuter, farmakonomer og lægesekretærer.

Studerende

Vi har blandt andet sygepleje- og medicinstuderende og social- og sundhedsassistentelever i praktik. Praktikken er en vigtig del af deres uddannelse, og de studerende arbejder altid under vejledning af vores uddannede personale.

Ring til os

Telefon: 48 29 39 37

Kontakt Afsnittets ledelse

Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer eller oplysninger om dit helbred, skal du skrive til os på en sikker forbindelse. 

For borgere og patienter

Du kan skrive sikkert til os med Digital Post via borger.dk (login med NemID).


Har du generelle spørgsmål, der ikke indeholder følsomme og fortrolige oplysninger, kan du skrive til os via mail.


Adresse

Lungemedicinsk Afsnit 0655, opgang 6, plan 5
Nordsjællands Hospital - Hillerød
Dyrehavevej 29
3400 Hillerød

Redaktør