Diagnostisk Enhed

​Diagnostisk Enhed i Hillerød er en del af Lunge- og Infektionsmedicinsk Ambulatorium 0621. Formålet med Diagnostisk Enhed er at sikre, at du hurtigere får en diagnose, pleje og behandling, hvis du har symptomer, der kan være tegn på alvorlig sygdom (kræft).

 

Du bliver henvist til Diagnostisk Enhed, hvis hverken dine symptomer eller tidligere undersøgelser giver et helt klart svar på, hvad du fejler.

Vi undersøger og diagnosticerer også patienter med tegn på metastaser (kræftceller, der har spredt sig fra den oprindelige kræftknude), uden at vide, hvorfra den oprindelige sygdom udspringer.

For sundhedsfaglige

Som praktiserende læge har du mulighed for at konferere patienterne telefonisk før evt. henvisning. I så fald kan du kontakte den koordinerende Diagnostisk Enhed-sygeplejerske på telefon 48 29 69 41.

Ring til os

Telefon: 48 29 69 41
Telefontid: mandag - fredag  kl. 8.00 - 15.00

Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer eller oplysninger om dit helbred, skal du skrive til os på en sikker forbindelse. 

For borgere og patienter

Du kan skrive sikkert til os med Digital Post via borger.dk (login med NemID).

Har du generelle spørgsmål, der ikke indeholder følsomme og fortrolige oplysninger, kan du skrive til os via mail.

Meld afbud, hvis du er forhindret

Har du ikke mulighed for at komme, vil det være en stor hjælp, hvis du melder afbud til sekretariatet ved at ringe til et af telefonnumrene ovenover eller ved at skrive med Digital Post.

Adresse

Lunge- og Infektionsmedicinsk Ambulatorium 0621
Nordsjællands Hospital - Hillerød
Dyrehavevej 29
3400 Hillerød

Kontakt afsnittets ledelse

Redaktør