​​​​​​​​​​​​

Til dig, der har kræft

​Er du i behandling med kemoterapi eller strålebehandling?

Er du i behandling med kemoterapi eller strålebehandling på Herlev Hospital eller Rigshospitalet og har brug for indlæggelse, er der mulighed for at blive indlagt på gynækologisk sengeafsnit G0121 på Nordsjællands Hospital. Det kan fx være til blodtransfussion, udtømning af væske i bughulen, smertelindring, afhjælpning af forstoppelse etc.

Til dig, der ikke er helbredt

Til dig, der ikke er helbredt - også selvom du får kemoterapi/stråler - kan vi tilbyde kontakt til en forløbsansvarlig sygeplejerske og en læge med særligt ansvar, som kan guide jer igennem systemet, være behjælpelig med lindring af fysiske og psykiske problemer og fokus på sociale problemer.

Afdelingen tilbyder en åben henvendelse, som betyder, at du eller din pårørende kan henvende dig i afdelingen på alle tider af døgnet året rundt med symptomer/problemer, som er tilknyttet kræftsygdommen, uden henvisning fra din egen læge eller vagtlæge. 

Det er ofte en stor hjælp at være tilknyttet gynækologisk sengeafsnit G0121 og vide, at der er en afdeling, du altid kan henvende dig til ved problemer tilknyttet den alvorlige sygdom. 
Du er velkommen til at henvende dig til den forløbsansvarlige sygeplejerske. ​

Kontakt

 Forløbsansvarlig sygeplejerske           
 Telefon: 48 29 37 60​

Mere information
Redaktør