Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Coronavirus: Patienter med en aftale på hospitalet

På grund af særlige regler ved coronavirus er det vigtigt, at du læser din indkaldelse grundigt og orienterer dig under 
Vigtig information om coronavirus på hjemmesiden. Følg altid instrukserne fra personalet og fra de plakater der hænger på hospitalet. Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte den afdeling, som har en aftale hos.

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling tager sig af undersøgelse og behandling af gravide og fødende, behandling af barnløse par og kvinder med sygdomme i underlivet. ​​Læs mere om vores behandlingstilbud ved at klikke på enten Gynækologi, Graviditet og fødsel eller Fertilitetsklinikken.​​

Fertilitetsklinikken forventer at kunne genoptage aktiviteten fra mandag d. 22. februar 2021, således at patienter, der er i behandling, kan tilmelde sig ny behandling i telefontiden hverdage mellem kl. 13.00 og 14.00 fra denne dato.

Patienter der har befrugtede æg nedfrosset på Fertilitetsklinikken, Rigshospitalet, kan så længe Fertilitetsklinikken i Hillerød er lukket, kontakte Fertilitetsklinikken, Rigshospitalet, direkte og aftale forløb dér med henblik på oplægning af optøet æg. Vær opmærksom på, at der er begrænset patientoptag pga. Covid-19 situationen.