Donationer er velkomne

​Børne- og ungeafdelingen modtager hvert år mange donationer fra firmaer, foreninger og private personer til stor glæde for børnene under deres ophold i Børne- og ungeafdelingen. ​​​

Er du/I interesseret i at donere penge eller gaver til Børne- og ungeafdelingen, er I velkomne til at kontakte ledende oversygeplejerske Annelise Bertelsen via ledende lægesekretær Dorthe Vestergaard på  mail eller telefon 48 29 43 07.

​​FC Nordsjælland

Børne-  og Ungeafdelingen har gennem en hel del år haft et rigtigt tæt og fint samarbejde med superligaklubben FC Nordsjælland.
Herfra får vi flere gange årligt besøg af spillere, trænere og andre gode folk fra klubben, som er med til at skabe festlige og hyggelige dage i afdelingen til stor glæde for både patienter, pårørende og personalet. Det kan blive​ slået katten af tønden til fastelavn, fejret jul og H​alloween, spillet fodbold og meget mere. Der er altid tid til en motiverende snak omkring hvordan man kan kæmpe sig til de mål man har sat sig hvad enten man er professionel fodboldspiller eller kronisk syg patient.
Udover besøg hos os er FC Nordsjælland meget aktive med at få indsamlet donationer til os. Det gælder både større pengebeløb, som går til legetøj og hospitalsklovne i afdelingen, men også lege- og aktivitetsting, som klubben medbringer ved besøg.
Vi ser frem til mange års samarbejde med dem videre ud i fremtiden.

Donationer 2019

Den 6. maj 2019 overrakte Frimurerlogen Frederik VII hospitalsklovnene på Børne- og ungeafdelingen kr. 10.000. Hospitalsklovnen Stella og oversygeplejerske Annelise Bertelsen modtog donationen fra ordførende mester Jesper Tange, tidligere ordførende mester Flemming H.R. Bang og velgører Willi P.L.E. Larsen.

Den 25. juni 2019  modtog Børne- og ungeafdelingen en donation på 15.000 fra "Vagabonderne" Traditionen tro har "vagabonderne" samlet pengene ind til klovnekontoen ved at underholde på diverse bæverdings i landet. Vagabonderne har meddelt at de efter denne runde har lagt uniformen på hylden Børne- og ungeafdelingen takker for mange års indsat og over 150.000 kr i alt.

Donationer 2018

Børne- og ungeafdelingen modtog den 21. februar 2018 en donation på 15.000,- kr. fra Firmaidræt og Niras til Hospitalsklovnene. Firmaidræt havde arrangeret ekstra træningsseancer hvor hver deltager skulle betale 50 kr. Niras fordoblede det indsamlede beløb. Derudover arrangerede Niras er klovneløb i Allerød den 03.06.18, hvor det indtjente beløb gik til Danske Hospitalsklovne og blev øremærket vores klovne. 

Takket være Grete Christiansens fond fik vi besøg af MusikBeRiget den 23. april 2018. Der blev hygget, sunget, vugget og danset til den helt store guldmedalje.

Lørdag den 02. juni 2018 blev der afholdt auktion over to kunstkøleskabe, som var doneret af Skousen Hillerød og malet af to lokale kunstnere. "Vores" køleskab blev solgt for 1000,- kr, som går ubeskåret til vores Hospitalsklovne.

I juni måned 2018 var Lions Klub forbi Børne- og ungeafdelingen og overrække en donation på malebøger til vores børn- og unge.

Den 15.10.18 fik Børne- og ungeafdelingen overrakt lige over 30.000,- kr af FC Nordsjælland. Beløbet  skal bruges til vores Hospitalsklovne. Pengene var samlet ind til Kasseløbet, som FC Nordsjælland har arrangeret.

Børne- og ungeafdelingen havde den 20. november 2018 besøg af SMIL fonden, som har doneret et active-floor gulv til os. Gulvet blev indviet og der blev delt julekalendre og lækkerier ud samtidig. Active-floor skaber dagligt glæde for børn, unge og familier i afdelingen og er samtidig et sjovt redkskab, som også giver mulighed for at vurdere barnet motorisk.

Den 27. december 2018 fik vi en donation på 7.000,- kr fra Sankt Johanneslogen Frederik VII, Hillerød. Donationen går ubeskåret til vores Hospitalsklovne.

Redaktør