Nakkefoldsskanning - booking af tid online

Du skal selv bestille tid til en nakkefoldsskanning.

Hvis du ønsker at få foretaget en nakkefoldsskanning på Nordsjællands Hospital, skal du selv bestille en tid - også selvom din læge har skrevet i din svangrejournal, at du ønsker en nakkefoldsskanning. Her kan du få nærmere information om, hvordan du booker en tid.

Online booking

Hvis du er gravid og ønsker at få foretaget en nakkefoldsskanning på Nordsjællands Hospital, skal du bestille tid online.
Det gør du ved at klikke ind på www.regionh.dk/nakkefold.
Her kan du også læse mere om selve undersøgelsen.

Undtagelser

Hvis du har brug for en tolk ved undersøgelsen, kan du ikke bestille tid online. I så fald skal du i stedet ringe til svangreambulatoriet på følgende telefonnummer:

Telefon: 48 29 48 84
Telefontid: Mandag - fredag fra klokken 08.00 - 15.00

Problemer med at bestille tid?

Hvis du ikke har mulighed for at bestille en tid online, eller hvis der er opstået problemer i forbindelse med tidsbestillingen, kan du kontakte svangreambulatoriet på telefonnummeret ovenfor.

Doubletest

Hvis du ønsker størst mulig sikkerhed i risikoberegningen for Downs syndrom tidligt i graviditeten, kan resultatet af nakkefoldsskanningen kombineres med en blodprøve - en såkaldt doubletest.
Blodprøven bliver taget af din egen læge - optimalt ved 9 fulde uger.

Det er vigtigt, at prøven er taget, inden du kommer til nakkefoldsskanning, så vi har resultatet og kan give dig den endelige risikoberegning ved skanningen. Hvis din egen læge ikke har mulighed for at tage blodprøven, skal du kontakte svangreambulatoriet på det tidligere nævnte telefonnummer.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om graviditet, fødsel og barsel på vores hjemmeside www.nordsjaellandshospital.dk.

Redaktør