Din medicin når du indlægges hos os

Information og administration af medicin under indlæggelse på Montebello.

Hvis du selv administrerer din medicin

Du skal tage alt din medicin med i original indpakning, og du har fortsat selv ansvaret for at administrere indtaget under indlæggelse hos os. Husk at medbringe medicin nok til 3 uger, da vi ikke kan garantere, at vi kan skaffe dig
tilsvarende lægemiddel i Spanien.

Hvis hjemmeplejen doserer din medicin for dig

Da vi har ansvaret for, at du indtager korrekt medicin, mens du er indlagt, er det vigtigt at hjemmeplejen vedlægger en liste over hvilke piller, der ligger i dine doseringsæsker. Denne liste samt æskerne gennemgås ved første samtale
med sygeplejersken. Husk at få doseret til 3 uger. 

Hvis en pårørende doserer din medicin for dig

Får du hjælp af pårørende til at dosere din medicin, skal du medbringe alt dit medicin i original emballage.
Sygeplejen her på Montebello vil under indlæggelsen dosere medicinen til dig. Du bedes også medbringe en liste over, hvor meget du tager af medicin dagligt.

Hvis du får dosispakket medicin fra apoteket

Hvis lægen ikke har ændret i din medicin inden for de sidste 14 dage inden indlæggelsen her, kan du fortsætte med at indtage medicinen fra disse pakker, mens du er her.

Morfika

Afdelingen udskriver generelt ikke recepter på morfika, så det er vigtigt at du husker at medbringe nok til 3 ugers indlæggelse.

Hvorfor skal medicinen være i original indpakning

Indpakningen indeholder vigtig information om den medicin, du tager. Kendskabet til din medicin er vigtig, hvis vi for eksempel sætter dig i ny medicinsk behandling. Medicin i original indpakning forebygger medicineringsfejl, og vi kan sikre at din medicin ikke er for gammel, og dermed har mistet effekten. 

Hvad er original indpakning

Original indpakning er den æske, det medicinglas eller anden pakning, som du har købt/fået din medicin i.

Du kan selv se en oversigt over din medicin på sundhed.dk

Redaktør