Vis, at I har styr på løse ledninger og vind biografbilletter

Kampagne i efteråret satte fokus på at få styr på løse ledninger, så ingen falder i dem og der kan gøres ordentligt rent. Kan du eller dit afsnit dokumentere, at I har fået styr på jeres ledningerne, kan I vinde biografbilletter.

FM-rengøring og patienttransport har i samarbejde med en repræsentant for VirkMED og HR- Udvikling og Arbejdsmiljø været rundt på alle afsnit på alle matrikler og udleveret strips og plakater samt orienteret om, hvordan og hvorfor man skal sætte sine ledninger korrekt op med strips.

Formålet med kampagnen er at minimere sandsynlighed for faldulykker og optimere vilkårene for at få gjort bedre rent og dermed kan få et bedre indeklima.

Send billeder og vind biografbilletter

Undervejs har gruppen noteret, hvem der har gjort det rigtigt godt inden og under besøget og har også fået tilsendt før og efter billeder fra nogle afdelinger.

Men der er mange afsnit på hospitalets tre matrikler og for at sikre, at alle har en fair chance for at vinde biograf billetter er det nu, der skal sendes billeder af jeres lednings-løsninger til tina.qvistgaard@regionh.dk

Gør det inden den 15/2 – herefter bliver der trukket lod om biografbilletter. Hvis du mangler strips er der stadig mulighed for at få nogle ved at kontakte undertegnede.

På arbejdsgruppens vegne: tina.qvistgaard@regionh.dk