Vil du deltage i Danmarks største Sundheds-it forandringsprojekt og sætte præg på fremtiden

Sundhedsplatformen søger en medarbejder til Danmarks største sundheds-it projekt. Læs mere her.

Implementering af Sundhedsplatformen indebærer standardisering af de kliniske processer på tværs af hospitalerne i Region Hovedstaden og på sygehusene i Region Sjælland. Som projektdeltager får du indflydelse på, hvordan arbejdsgange og processer skal se ud i regionernes 20 sygehuse og hospitaler. Sundhedsplatformen er bygget op om 5 delprogrammer med i alt 25 tilhørende projekter.

OpTime projektet drives af et meget velfungerende team, der består af 12 deltagere med vidt forskellige baggrunde; læge, lægesekretær, sygeplejersker, fysioterapeut og it. OpTime projektet søger en medarbejder til rollen som applikationskoordinator med erfaring fra det kirurgiske område, der skal varetage opgaver inden for følgende hovedområder:

Analyse og konfiguration

· Analyse af de kliniske og administrative arbejdsgange f.eks. i forhold til booking af operationer

· Konfigurer standard systemet til danske forhold

Test og kvalitetssikring

· Teste og kvalitetssikre data

· Fejlfinding af problemer og spørgsmål fra slutbrugere under implementeringen

Samarbejde og uddannelse

· Samarbejde med faglige eksperter, råd og komitéer mhp. kvalitetssikring

· Samarbejde med leverandørens repræsentanter for at sikre, at løsningen opfylder hospitalernes/sygehusenes behov

Vi forventer, at du:

· har erfaring fra det kirurgiske område

· har erfaring med projektarbejde som projektdeltager

· har gode samarbejdsevner og kan facilitere tværfaglige processer

· kan lide at arbejde i en tempofyldt hverdag

· er indstillet på at tale og skrive engelsk i forbindelse med opgavevaretagelsen

· er positiv og fuld af energi

· er fleksibel og ønsker at lære noget nyt i et spændende miljø

· er indstillet på at bruge de næste måneder på at læse og studerer intensivt for at opnå de forventede certificeringer

Vi tilbyder:

· mulighed for at være med i et af Danmarks største og mest spændende sundheds-it-projekter

· et stort og dynamisk miljø med dygtige kolleger, og kontakt til mange forskellige faggrupper

· mulighed for stor personlig og faglig udvikling

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte OpTime-projektets projektleder Kenneth Bang på e-mail kenba@regionsjaelland.dk eller tlf. nr.: 24 97 82 46

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelsesnorm:

37 timer ugentligt

Ansættelse sker som udlån fra din nuværende stilling og følger din nuværende overenskomst.

Arbejdssted:

Programmet har to hovedlokationer

· IMT, Lyngbyvej 20, 2100 København Ø,

· KIT, Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted

og som medarbejder på OpTime projektet har du fast arbejdssted i København, men der vil være ad hoc møder i Ringsted mm.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning senest den 22.01.2015

Ansøgningen bedes sendt til Winnie Nørskov Larsen, Implementeringskoordinator/Sundhedsplatformen.

Winnie.noerskov.larsen@regionh.dk

Samtaler forventes afholdt i uge 5.