Vil du deltage i Danmarks største Sundheds-it forandringsprojekt og sætte præg på fremtiden

Sundhedsplatformen søger lægesekretærer og sygeplejersker til Danmarks største sundheds-it projekt.

Implementering af Sundhedsplatformen indebærer standardisering af de kliniske processer på tværs af regionernes 20 sygehuse og hospital. Som medarbejder får du indflydelse på, hvordan arbejdsgange og processer skal se ud på hospitalerne i Region Hovedstaden og på sygehusene i Region Sjælland. Sundhedsplatformen er bygget op om 5 delprogrammer med i alt 25 tilhørende projekter.

PAS projektet er et meget velfungerende, tværfagligt team, der består af 18 deltagere med vidt forskellig baggrund; lægesekretærer, sygeplejersker, fysioterapeuter og it-baggrund. PAS-projektet søger en medarbejder til rollen som applikationskoordinator med erfaring med booking-området, der skal varetage opgaver inden for følgende hovedområder:

Analyse og konfiguration

· Analyse af de kliniske administrative arbejdsgange f.eks. i forhold til booking

· Deltage i fastlæggelse af det kliniske administrative indhold for begge regioner

· Deltage i systemopsætning og analyser i forhold til implementering

Test og kvalitetssikring

· Teste og kvalitetssikre data

· Fejlfinding af problemer og spørgsmål fra slutbrugere

Samarbejde og uddannelse

· Samarbejde med faglige eksperter, råd og komitéer mhp kvalitetssikring

· Deltage i uddannelse og samarbejde med slutbrugere

· Samarbejde med leverandørens repræsentanter for at sikre, at løsningen opfylder hospitalernes/sygehusenes behov

Vi forventer, at du:

· er lægesekretær eller fra øvrig faggruppe med bookingerfaring

· har erfaring med bookingområdet

· har gode samarbejdsevner og kan lede og facilitere processer

· kan lide at arbejde i en tempofyldt hverdag

· er indstillet på at tale og skrive engelsk i forbindelse med opgavevaretagelsen

· er positiv og fuld af energi

· er fleksibel og ønsker at lære noget nyt i et spændende miljø

Vi tilbyder:

· mulighed for at være med i et af Danmarks største og mest spændende sundheds-it-projekter

· et stort og dynamisk miljø med dygtige kolleger, og kontakt til mange forskellige faggrupper

· mulighed for stor personlig og faglig udvikling

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte PAS-projektets projektleder Pia Wichmann Madsen på e-mail pia.madsen.02@regionh.dk eller tlf. nr.: 24 45 70 69

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelsesnorm:

37 timer ugentligt

Ansættelse sker som udlån fra din nuværende stilling og følger din nuværende overenskomst.

Arbejdssted:

Programmet har to hovedlokationer

· IMT, Lyngbyvej 20, 2100 København Ø,

· KIT, Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted

og som medarbejder på PAS projektet har du fast arbejdssted i København men der vil være 2 ugentlige arbejdsdage i Ringsted.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning senest den 27. februar 2015 til Winnie Nørskov Larsen, winnie.noerskov.larsen@regionh.dk. Samtaler forventes afholdt i uge 10.