​Sundhedshusets flotte og moderne rammer vil blive centrum for en lang række nære og tværgående sundhedstilbud fra private aktører, kommunen og Nordsjællands Hospital. 
Foto: Anders Rasmussen

Velkommen til Sundhedshuset!

To uger efter de første patienter har taget hospitalets tilbud i Helsingør Sundhedshus i brug, blev de regionale funktioner officielt indviet fredag den 24. februarVent...

Helsingørs nye sundhedshus danner rammen for en lang række sundhedstilbud fra private, fra kommunen og fra Nordsjællands Hospital. Fredag indviede hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth og regionsrådsformand Lars Gaardhøj de regionale områder ved et arrangement i det helt nye hus , der ligger ved Prøvestenscentret i udkanten af Helsingør. 

Nærheden til borgere og patienter samt det tætte daglige samarbejde med de øvrige sundhedstilbud i Sundhedshuset bliver en hjørnesten for det fremtidige arbejde i Helsingør. 

- Ambitionen er at borgerne i det her hus skal opleve én indgang. Vi har fælles reception, og vores opgave bliver at hjælpe især de sårbare grupper, om vi er kommune, region eller privat læge. Vi skal se på at udarbejde fælles sundhedsforløb, så vi ikke kører flere parallelle tilbud - eller at nogen oplever, de slet ikke får et tilbud, sagde Bente Ourø Rørth til indvielsen.

Stor tak til alle

Det nye sundhedshus får, som det tidligere, en række funktioner, der er forankret i de fleste af specialerne på Nordsjællands Hospital.

- Vi står i dette nye sundhedshus på skuldrene af 10 års erfaring med at udvikle og drive sundhedshuset i Murergade. Og vi bygger videre på det stærke tværsektorielle samarbejde, som i mange år har været stærkt mellem hospitalet og kommunerne i nord. Jeg vil gerne sige stor og varm tak til alle, som har været engageret i det arbejde, sagde Bente Ourø Rørth.

Nordsjællands Hospital har følgende funktioner i Helsingør Sundhedshus:
  • Akutklinik
  • Røntgen
  • Prøvetagning/blodprøver/EKG
  • Jordemoderkonsultationer
  • Self-care for dialysepatienter
  • Ambulatorietilbud inden for ortopædkirurgi, endokrinologi, kardiologi, lunge- og infektionsmedicin samt børne- og ungeområdet
  • Rehabiliteringsforløb med specialiseret genoptræning
  • Steno Diabetes Center med børneforløb
Læs mere om hospitalets tilbud i Helsingør Sundhedshus


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor