Varm tak til hospitalets patientstøtter

Hver dag står patientstøtterne fra Røde Kors klar til at hjælpe patienter og pårørende med medmenneskelig støtte på hospitalet i Hillerød og i Sundhedshuset i Helsingør.

​Når patienter og pårørende har brug for ekstra støtte i en svær situation, står de frivillige Røde Kors-medarbejdere klar med støtte og praktisk hjælp. I praksis skal de ses som en ekstra pårørende eller som den pårørende, der ikke er til stede.
Mandag den 30. september var patientstøtterne samlet på Nordsjællands Hospital, hvor de blev takket for det flotte arbejde, de bidrager med.

- Hver dag leverer vores frivillige patientstøtter et fantastisk stykke arbejde, som vi skylder dem en stor tak for. Deres arbejde bliver ikke bare påskønnet af vores patienter, men også af vores personale, hvor de er med til at støtte vores patienter og pårørende i en ofte sårbar situation, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Der er brug for flere patientstøtter

Har du, eller nogle du kender, lyst til at være en del af patientstøttearbejdet på Nordsjællands Hospital, er der lige nu brug for ekstra hænder. Du tilmelder dig direkte til Røde Kors via tilmeldingsblanketten, som du finder på Røde Kors’ hjemmeside (åbner i nyt vindue).