Udsættelse af ambulante besøg og ikke-akutte operationer

​Alle berørte vil få besked. Gravides aftaler på hospitalet er ikke berørt.

Det er desværre nødvendigt at flytte en del allerede planlagte besøg og operationer på grund af den aktuelle corona-situation i Danmark. Det gør vi for at kunne håndtere et forventet ekstraordinært indtag af patienter, der har et akut pleje- og behandlingsbehov.

Alle aftaler bliver lægeligt vurderet og hvis det bliver nødvendigt at flytte dit besøg eller operation, vil du få direkte besked i din e-boks eller blive kontaktet på anden måde.

Vi beklager meget de gener, det måtte medføre, men håber også på alles forståelse i en særlig situation.

Har du konkrete spørgsmål i forbindelse med din behandling, beder vi dig kontakte den afdeling, du er tilknyttet.

For alle andre spørgsmål om corona beder vi dig bruge www.coronasmitte.dk (åbner i nyt vindue).

Gravide er ikke berørt

Gravide i forløb på hospitalet er ikke berørt af udsatte aftaler. Det vil sige, at hvis du er gravid, skal du komme til de planlagte lægesamtaler og jordemoderkonsultationer. Til selve fødslen er anbefalingen, at man kun har én af nærmeste pårørende med ligesom, at det også anbefales, at der kun kommer én nærmeste pårørende på besøg på barselsgangen.