Tirsdag den 10. marts flyttes Nordsjællands Hospitals afdelingsdrev (P:) og virksomhedsdrev (V:)

Det sker fra kl. 18.00 til ca. 23.30. Læs her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du benytter de pågældende drev i det tidsrum.

Nordsjællands Hospitals afdelingsdrev (P:) og virksomhedsdrev (V:) flyttes  tirsdag d. 10. marts 2015 til nye servere.

Benytter du disse drev, skal du være opmærksom på denne ændring.

Du kan ikke gemme dokumenter på P: og V: drev under flytning

Der vil være fuld læseadgang til de gamle drev under flytningen. Det betyder at du ikke kan gemme dokumenter på P: og V: drev under flytningen.

Drevene vil efter flytningen stadig hedde hhv. AfdelingsDrev (P:) og VirksomhedsDrev (V:).

Vær OBS på at lukke alt du har åbent fra Afdelingsdrevet og Virksomhedsdrevet inden flytningen

Når flytningen starter skal

alt

du havde åbent fra drevene være lukket, ellers risikerer du at miste ændringer, du ikke har gemt.

Der bliver udsendt en popup et kvarter før flytningen starter, for at minde dig om flytningen, så du kan lukke alt.

Hvis du oplever ikke at kunne gemme noget fra drevet under flytningen (hvor der kun er læseadgang), skal du gemme det midlertidigt på dit c-drev og efterfølgende flytte det til de nye drev.

Vær OBS på at din computer skal genstartes efter flytningen

For at få adgang til de flyttede drev skal du genstarte din computer efter flytningen.

Vær OBS på referencer/links til flyttede dokumenter

Drevenes bogstaver P og V ændres ikke ved flytningen. Men har man benyttet serversti-navnet (\\nohfi001\afd) som link i dokumenter eller til genveje, i stedet for at have benyttet bogstaverne P: eller V: , skal disse links opdateres med det nye serversti-navn efter flytningen.

Det samme gælder forpå applikationer, hvori der bruges referencer til serversti-navnet (\\nohfi001\afd) i stedet for referencer P: eller V:. De references skal ligeledes rettes op af dig selv i forbindelse med flytningen.

Flytningen starter tirsdag d. 10.03 kl. 18:00 og er estimeret til at slutte tirsdag 10.03 kl. 23:30

Flytningen kan dog slutte tidligere eller senere. Der bliver sendt popup ud når flytningen er afsluttet. I de få tilfælde hvor ikke alt er flyttet når popup sendes ud vil det fremgå af popup’en.

Ved spørgsmål før flytningen kan du kontakte:

Per Sørensen på Per.Mundberg.Sørensen@regionH.dk

Ved fejlmelding efter flytning kontaktes Servicedesk: 38 64 80 80.