Tine Kirk Lind vender tilbage som chefjordemoder

​Efter to år på Rigshospitalet vender Tine Kirk Lind tilbage som chefjordemoder i Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

Tine Kirk Lind (44) kommer fra en stilling som sundhedsfaglig ledelseskonsulent på Obstetrisk Afdeling på Rigshospitalet og har både en solid erfaring og stærke ledelseskompetencer med sig, når hun fra 1. maj tiltræder den ledige stilling som chefjordemoder på Nordsjællands Hospital. En stilling hun også bestred i 2015-2019.

- Jeg glæder mig til at vende tilbage til det, som jeg ikke tøver med at kalde for Danmarks bedste Gynækologisk Obstetriske afdeling. Jeg søgte for to år siden andre muligheder at bruge min faglighed på, men jeg blev ved at savne afdelingen og arbejdet med at skabe de bedste forløb for vores fødende, så da chancen bød sig, var jeg ikke i tvivl. Heldigvis kan jeg se, at tilfredsheden hos både personale og vores fødende stadig er høj, og jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling, siger Tine Kirk Lind.

Foruden stillingen som chefjordemoder på Nordsjællands Hospital har Tine Kirk Lind tidligere været vicechefjordemoder på Rigshospitalet. Hun brede kliniske og ledelsesmæssige erfaringer på det obstetriske område fra Rigshospitalet og Gentofte Hospital, hvor hun blandt andet har været afdelingsjordemoder. Hun er uddannet jordemoder fra Jordemoderuddannelsen i København 2004.

Som chefjordemoder skal Tine Kirk Lind lede dagligdagen og udviklingen på afdelingen sammen med den ledende overlæge og ledende oversygeplejerske.

Afdelingen har ca. 250 medarbejdere og tilbyder blandt andet jordemoderkonsultationer i Hillerød, Frederikssund, Helsingør og Lyngby, afsnit for føtalmedicin og obstetriske lægeambulatorier, akut modtageafsnit for gravide med sengepladser, fødegang, in-house fødeklinik, sengeafdeling og ambulatorium for barslende samt hjemmefødselsordning.

Hvert år kommer cirka 4.100 nye nordsjællændere til verden på hospitalet i Hillerød.