Sundhedsdage i Øksnehallen 19. - 21. september

Tag familie og venner med til Sundhedsdage og giv dem et spændende kig på sundhedsvæsnet.

Der er masser af oplevelser at glæde sig til. Mange medarbejdere fra Nordsjællands Hospital og kolleger rundt om i regionen bidrager til, at Sundhedsdage i år kan byde på et rigtig godt program inden for områderne børn & unge, folkesygdomme, fremtidens hospital og akutberedskabet.

Der er et væld af aktiviteter til både børn og voksne. Det hele er gratis, og tilmelding ikke nødvendigt.

På Facebook kan du se et interaktivt kort over Øksnehallen med alle standes placeringer og læse nærmere om, hvad du kan opleve der. Her kan du også få en smagsprøve på de politiske debatter, der vil foregå i Øksnehallen.

Tid og sted

Åbningstider: fredag den 19. september kl. 9 – 17, lørdag den 20. og søndag den 21. september kl. 10 - 17

Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

Find programmet på Facebook om Sundhedsdage og prøv det interaktive kort