Fra venstre: Uddannelsesansvarlig overlæge Betina Ristorp Andersen, overlæge Lars Franch Andersen, overlæge Hanne Westergaard, overlæge Tine Dalsgaard Clausen og professor Ellen Lykkegaard.
Klinisk kliniske lektor og uddannelsesansvarlig overlæge Annette Settness var fraværende.

Gyn/​Obs kå­ret som bed­ste ud­dan­nel­ses­af­de­ling

​​De medicinstuderende på Københavns Universitet pegede på Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital, da de skulle udvælge den bedste afdeling at være studerende på.

Vent...

I konkurrence med over 100 andre afdelinger, der varetager klinisk uddannelse af medicinstuderende fra Københavns Universitet, fejede Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling al modstand af banen, da der onsdag den 4. maj var prisoverrækkelse på Panuminstituttet i København. 

Uddannelsesprisen gives som en samlet pris til en hospitalsafdeling, der har formået at give deres studerende et fremragende klinisk ophold af høj kvalitet og med stort fagligt udbytte. Prisen kan gives til afdelinger fra alle specialer, og afdelingerne bliver indstillet af de medicinstuderende, og bliver herefter vurderet af et udvalg.

Klinisk lektor og uddannelsesansvarlig overlæge Betina Ristorp Andersen mener, at afdelingen bliver belønnet for at man lokalt og på hospitalet prioriterer at skabe de bedste uddannelsesforløb ved hjælp af både økonomiske rammer og personaleressourcer.

- Jeg ser prisen som et bevis på, at vi har skabt en kultur i afdelingen, hvor alle faggrupper arbejder målrettet og engageret for at skabe de bedste rammer for uddannelse. Vi er enormt stolte den anerkendelse, der ligger i, at det er de studerende selv, der har indstillet os, siger Betina Ristorp Andersen

 

Et udpluk fra de studerendes indstillinger:

  • "Man kan mærke at lægerne underviser fordi de vil, og ikke fordi det er blevet dem pålagt"
  • "Afdelingen udstråler et miljø, som man kan se sig selv være en del af, når studietiden er forbi."
  • "Høje ambitioner på de studerendes vegne samt god supervision"
  • "Meget velplanlagt ophold. Man vidste hver dag, hvad man skulle"
  • "Den bedste afdeling jeg nogensinde har været​ på"


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor