Stem på Nyt Hospital Nordsjælland

Vi har brug for din hjælp til at sætte vores nye hospital på verdenskortet

Nyt Hospital Nordsjælland er blevet nomineret til en international arkitekturpris for sitflotte og funktionelle design – nærmere bestemt en MIPIM award i kategorien’Best Futura Mega Project’.

MIPIM er en byggemesse, der finder sted hvert år i Cannes, og det vil være muligt at stemme på projektet, hvis man lægger sin vejforbi messen til marts.

Men du kan også hjælpe hospitalet på vej via computeren eller telefonen. Mandag d. 9. februar startede nemlig en sideløbende afstemning på nettet i kategorien ’Peoples Choice’, som du kan være med til at afgøre med et klik.

Nyt Hospital Nordsjælland er nomineret sammen med tre andre projekter fra Argentina,Indonesien og Italien. Ceremonien, hvor vinderen kåres, finder sted 12. marts i Cannes.

Stem på NHN her