Slut med engangsservice i kantinerne

I arbejdet for hele tiden af blive et grønnere hospital, er engangsservice i medarbejderkantinerne ved at blive udfaset og erstattet med rigtig service.

​Køkkenet har indkøbt 1500 ekstra tallerkener for at kunne imødekomme det daglige salg i kantinerne. For altid at have tallerkener klar til frokosten, er det dog vigtigt, at man i afdelingerne sørger for at få tallerkenerne retur til kantinen, hvis man har spist i afdelingen.

Det samme gælder for glas, krus og bestik som er rigtig svært at få i cirkulation. Bare i 2018 er der købt 7500 glas og krus og 9500 knive og gafler for at kunne følge med efterspørgslen.

I 2018 købte Nordsjællands Hospital 77200 engangstallerkner til kantinen. I løbet af 2019 skal tallet gerne reduceres til næsten nul - til gavn for miljøet.