Patienthotellet indstillet til renoveringspris

Patienthotellet på Nordsjællands Hospital er indstillet til en pris som Danmarks bedste renoveringsprojekt.

Da den gamle sygeplejerskeskole på Nordsjællands Hospital i Hillerød skulle bygges om til et moderne patienthotel, blev der lagt vægt på at skabe både lyse, moderne og hjemlige rammer for patienter og gæster.

Det er lykkedes i en sådan grad, at projektet nu er indstillet til RENOVER prisen, som Realdania og Grundejernes Investeringsfond står bag. Vinderprojektet modtager en pris og 100.000 kroner til en fest for alle de parter, som har været involveret i projektets realisering.

Prisen gives ud fra kriterier som eksempelværdi, energikrav og bæredygtighed, samarbejde, brugskvalitet, bidrag til omgivelser, økonomi og kvalitet.

Prisen uddeles til september. Læs mere om RENOVER prisen

Yderligere oplysninger

afdelingschef Morten Holle og projektleder Jørn Simonsen, Facility Management Afdelingen