​Den 1. september starter Jessie Hansen (42) som chefsygeplejerske på Ortopædkirurgisk Afdeling.

Ortopædkirurgisk Afdeling får ny chefsygeplejerske

​Jessie Hansen vil som chefsygeplejerske på Nordsjællands Hospitals ortopædkirurgiske afdeling indgå i afdelingsledelsen for cirka 220 medarbejdere. 

Vent...

Den 1. september starter Jessie Hansen (42) som chefsygeplejerske på Ortopædkirurgisk Afdeling, Nordsjællands Hospital. Hun kommer fra en stilling som ledende områdesygeplejerske i Akutmodtagelsen på Herlev Hospital.

Jessie Hansen er uddannet sygeplejerske i 2012, hvor hun de efterfølgende to år arbejdede på Ortopædkirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Køge.

- Det er med stor glæde og ydmyghed at jeg tiltræder stillingen som chefsygeplejerske. Jeg ser frem til at blive en del af Ortopædkirurgisk Afdeling, et speciale som jeg altid har været tiltrukket af og som jeg finder komplekst, da der i den ortopædkirurgiske patient ofte gemmer sig andre specialer. Sammen med cheflæge Simon Serbian og afdelingens dygtige medarbejdere skal vi fortsætte med at levere patientforløb af høj faglig kvalitet. Endeligt så ser jeg frem til bidrage til indflytningen i det nye Nordsjællands Hospital. Det er en opgave, som man ikke får tilbudt mange gange her i livet, og som jeg føler mig privilegeret over at kunne bidrage til, siger Jessie Hansen.

Siden 2014 har Jessie Hansen været ansat på Herlev Hospital. I forbindelse med indflytningen i det nye Herlev Hospital, har hun haft ansvaret for at forberede Akutmodtagelsen til at håndtere patientforløb i de nye fysiske rammer samtidig med, at afdelingen var i drift.

I 2021 erhvervede Jessie Hansen sig en Mastergrad i offentlig ledelse.

På Ortopædkirurgisk Afdeling behandles lidelser i bevægeapparatets knogler, led, muskler, sener, ledbånd og nerver. Afdelingen har særlig stor ekspertise i operationer inden for hånd-, skulder-, hofte-, knæ- og fodlidelser samt i at indsætte skulder-, knæ- og hofteproteser.

Afdelingen er arbejdsplads for cirka 220 medarbejdere.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor