Ortopædkirurgisk Afdeling får ny cheflæge

Simon Serbian overtager stafetten som cheflæge efter Leif Berner Hansen, der snart går på pension.

Vent...

Fra 1. juni er Simon Serbian (49) ansat som cheflæge (tidligere ledende overlæge) på Ortopædkirurgisk Afdeling, Nordsjællands Hospital. Han kommer fra en stilling som afdelingslæge på samme sted, og er dermed allerede et kendt ansigt i både afdelingen og huset.

Simon Serbian er uddannet speciallæge i ortopædisk kirurgi fra Nordsjællands Hospital og har erfaring fra sit arbejde og uddannelse på de fleste af Region Hovedstadens ortopædkirurgiske afdelinger. 
Foruden sin kliniske baggrund kommer Simon Serbian med erfaring fra en lang række tillidsposter i blandt andet Lægeforeningen, som formand for Lægeforeningens udvalg for Sundheds-IT og en årrække som formand for Yngre Læger i Region Hovedstaden. 

Simon vil tiltræde stillingen som cheflæge den 1. juni, og på den måde sikres en god overgang og overlevering fra Leif Berner Hansen, som går på pension med udgangen af august efter sit mangeårige virke for Nordsjællands Hospital og Ortopædkirurgisk Afdeling.

Simon Serbian vil fra 1. juni udgøre ledelsen i Ortopædkirurgisk Afdeling sammen med den ledende oversygeplejerske.

På Ortopædkirurgisk Afdeling behandles lidelser i bevægeapparatets knogler, led, muskler, sener, ledbånd og nerver. Afdelingen har særlig stor ekspertise i operationer inden for hånd-, skulder-, hofte-, knæ- og fodlidelser samt i at indsætte skulder-, knæ- og hofteproteser.
Afdelingen er arbejdsplads for cirka 220 medarbejdere.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor