Nytårsønske rygestop?

Som ansat på Nordsjællands Hospital har du mulighed for at få hjælp til rygestop. Tilbuddet indebærer samtaler med rygestopinstruktør – og hvis disse følges så også mulighed for gratis nikotin i 5 uger.

Rygestopklinikken befinder sig i Lunge- og Infektionsmedicinsk ambulatorium. Klinikken er åben for alle ansatte. Samtalerne varetages af sygeplejersker og rygestopkonsulenterne Rikke Overgård, Charlotte Elving og Dorrit Danelund.

Ring hvis du er interesseret at holde op med at ryge.

Rygestopklinikken er åben mandage og fredage.
Ring på tlf 48 29 69 43 og aftal tid.

Hjælp til rygestop

Der findes en række værktøjer, som kan hjælpe rygestoppet på vej. Udover f.eks. e-cigaretten findes der også apps, som kan hjælpe dig.

ICOACH (android og iPhone)

Lavet af Europakommissionen. Hjælper i alle faser af rygestop. Gode råd til at holde motivationen. Har en panikknap, når man er tæt på at bryde et rygestop.
www.stopsmokingcoach.eu/home.ashx?lang=da

E-kvit (android og iPhone)

Er lavet i samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, apotekerne og Sundhedsstyrelsen.
Fortæller hvor meget du sparer, hvordan helbredet bedres dag for dag og tips og hjælp til at gennemføre dit stop.
www.e-kvit.dk

Xhale (android og iPhone)

Lavet af Kræftens Bekæmpelse og målrettet på 15-25 årige.
www.xhale.dk