Nye træffetider for patientvejlederne

Fremover vil de to patientvejledere Karen Daugbjerg og Tine Ingvardsen Reele varetage alle henvendelser fra Nordsjællands Hospital.

Tine vil være til stede 3 dage om ugen (tirsdag til torsdag) på Nordsjællands Hospital – Frederikssund og kan træffes i tidsrummet 10-13. De øvrige dage vil Tine være i Hillerød.

Karen Daugbjerg vil være 5 dage om ugen på Nordsjællands Hospital – Hillerød.

Kontoret i forhallen i Hillerød vil være bemandet dagligt mellem 10-13 og 10-12 om fredagen.

Personlige møder er bedst efter aftale og kan afholdes både i Frederikssund og Hillerød.

Patientvejlederne vil kunne træffes telefonisk på tlf. 38 66 66 41 eller 38 66 66 35 i de nævnte åbningstider, hvor også de personlige møder kan aftales.

Mail: patientkontorhillerod@regionh.dk eller patientkontorfrederikssund@regionh.dk