​​Lone Gade er ny patientvejleder på Nordsjællands Hospital. Hun kommer hovedsageligt til at være tilknyttet Frederikssund, men vil også være i Hillerød sammen med patientvejleder Marion Lykkegaard Rasmussen.

Ny pa­tient­vej­le­der med sund­heds­fag­lig rå­d­giv­ning i ba­ga­gen

​Den 1. ​april starter Lone Gade som patientvejleder på Nordsjællands Hospital. Som en af to patientvejledere skal hun være den uvildige rådgiver for patienterne.

Vent...

​Lone Gade (50) kommer fra en stilling i Rådgivning om Sygehusvalg, hvor hun har været ansat de seneste 4 år. Hun er uddannet sygeplejerske og har det meste af sin karriere arbejdet med sundhedsfaglig rådgivning i både den private og offentlige sundhedssektor
 
-Jeg glæder mig meget til at starte, og til at beskæftige med mig den brede vifte af opgaver i forhold til rådgivning om sundhedsvæsenet og patientrettigheder. Jeg ser særligt frem til komme lokalt ud på hospitalet og have den direkte patientkontakt, og jeg vil bestræbe mig på at være tilgængelig og synlig for både patienter og personale, fortæller Lone Gade.
 
Der er patientvejledere tilknyttet alle hospitalerne, og de skal som uvildige rådgivere vejlede patienter, pårørende og medarbejdere på hospitalet i mødet med sundhedsvæsenet.
 
Læs mere om patientvejlederne og find kontaktoplysninger i Patientguiden

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor