​Signe Perlman (52) kommer fra en stilling som overlæge på Rigshospitalets gynækologiske klinik med særligt ansvar for det gynækologisk ambulatorium. I ambulatoriet har Signe gennemført flere omfattende organisatoriske forbedringer med stor succes.

Ny ledende overlæge til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Overlæge Signe Perlman tiltræder som ledende overlæge i Gynækologisk Obstetrisk Afdeling den 1. juni 2021.
Vent...

​Signe Perlman er speciallæge i gynækologi og obstetrik og specialiseret indenfor både almindelig laparoskopisk kirurgi og robotkirurgi. Hun har en ph.d. indenfor infertilitet og endometriose og er godt i gang med en Master of Public Governance.  

- Jeg glæder mig til at starte på Nordsjællands Hospital og lære både afdelingen og hospitalet at kende. Sammen med afdelingens personale ser jeg frem til at finde løsninger på de spændende udfordringer, vi står overfor indenfor gynækologien og obstetrikken og indtænke dem i hverdagen frem mod det nye hospital står færdigt. Nordsjællands Hospital skal være med til at sætte fremtidens dagsorden indenfor gynækologi og obstetrik, siger Signe Perlman. 

Som ledende overlæge skal Signe Perlman lede dagligdagen og udviklingen på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling sammen med den ledende oversygeplejerske og chefjordmoderen.

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling tager sig af undersøgelse og behandling af gravide og fødende, behandling af barnløse par og kvinder med sygdomme i underlivet. Afdelingen har 250 medarbejdere.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor