Ny ledende overlæge med tung ledererfaring

​Thomas Schiøler tiltræder 1. januar som ny ledende overlæge for Klinisk Biokemisk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

Erfaring fra en række hospitaler i og omkring hovedstaden og en bred ledelsesbaggrund fra både klinikken og Sundhedsstyrelsen er med i bagagen, når Thomas Schiøler tiltræder som ny ledende overlæge for Klinisk Biokemisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Han kommer fra en stilling som lægefaglig vicedirektør i det færøske sygehusvæsen.

Thomas Schiøler, 59, er uddannet cand. med. fra Københavns Universitet i 1990 og blev speciallæge i Klinisk Biokemi i 1999. Han har udover en ansættelse på en række hospitaler også været seniorforsker på Dansk Sundhedsinstitut og i en 10-årig periode været sekretariatschef og overlæge i flere funktioner i Sundhedsstyrelsen.

Thomas Schiøler indgår som ledende overlæge i afdelingsledelsen sammen med den ledende bioanalytiker.