Ny cheflæge med bred erfaring til Øre-, Næse- og Halsafdelingen

Hannele Maria Tuovinen kommer med ledelsesfaring fra både kliniske afdelinger og fra Styrelsen for Patientsikkerhed
.


Vent...

Hannele Maria Tuovinen (47) tiltræder som cheflæge på Øre-, Næse- og Halsafdelingen den 1. december og kommer fremover til at udgøre afdelingsledelsen sammen med chefsygeplejerske Henriette Pauline Pedersen.

Hun kommer fra en stilling som sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst. Hun er uddannet speciallæge i Urologi har tidligere haft ansættelse som blandt andet ledende overlæge på Aalborg Universitetshospital og overlæge i Sundhedsstyrelsens Enhed for Planlægning, ligesom hun også har erfaring fra sundhedsvæsnet i både Finland og Sverige.

Hannele Maria Tuovinen er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2005 og speciallæge i urologi 2013.

Øre-, Næse- og Halsafdelingen varetager undersøgelse og behandling på regions- og hovedfunktionsniveau indenfor det oto-, rhino- og laryngologiske speciale, herunder audiologi for knap halvdelen af Region Hovedstadens borgere fra planlægningsområderne Midt og Nord.

Afdelingen har ca. 130 medarbejdere, der faciliterer omkring 22.000 ambulante besøg og cirka 3000 operationer årligt. Dertil kommer det audiologiske afsnit med ca. 23.000 ambulante besøg.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor