Nordsjællands Hospital inviterer til partnerskabskonference: Giv dit bud på fremtidens hospital!

I 2020 står Nordsjællands nye hospital færdigt, men det er nu planerne for fremtidens hospital lægges. På dette års partnerskabskonference inviterer hospitalet derfor til dialog om fremtidens hospital.

- Et tæt samarbejde i dagligdagen med patienter, pårørende og andre samarbejdspartnere er afgørende for at kunne leve op til målsætningen om at være Patienternes Hospital. Det samme gælder naturligvis også, når det handler om vores nye hospital. Derfor håber jeg, at rigtig mange borgere og andre interesserede har lyst til at deltage på årets partnerskabskonference, hvor vi skal i dialog om fremtidens hospital, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Fremtidsforsker, sansefødestue og højteknologi

På konferencen kan du høre fremtidsforsker Johan Peter Paludan fortælle om fremtidens patient. Se og høre om planerne for det nye hospital. Herefter er der besøg og workshops for alle deltagere ved fx hospitalets sansefødestue, patienthotellet og ved nogle af de højteknologiske automatiske løsninger, som allerede er i brug på Nordsjællands Hospital.

Patienternes Pris

Eftermiddagen afsluttes med offentliggørelsen af vinderen af Patienternes Pris. En pris hvor patienter på Nordsjællands Hospital har indstillet afdelinger, hvor de har oplevet at være i rigtig gode hænder og som de derfor synes fortjener en ekstra anerkendelse. Prisen er på 20.000 kr. som skal anvendes til yderligere forbedringer for patienter og pårørende.

Fakta om arrangementet
Sted:

Auditoriet, Nordsjællands Hospital – Hillerød

Tid:

Torsdag den 27. november kl. 15.00-17.30

Tilmelding:

på telefon 48 29 30 33

eller på mail til Camilla.engdahl.steen@regionh.dk

Oplys om du er borger, ansat i Region Hovedstaden eller samarbejdspartner.

Alle er velkomne, der er dog et begrænset antal pladser. Det er gratis at deltage.

Yderligere information: Hospitalsdirektør Nordsjællands Hospital Bente Ourø Rørth, telefon: 4829 3001