​​​​​Alle borgere, der er eller har været planlagt indlagt inden for det seneste år, inviteres til feedbackmøde den 27. september 2022 fra kl. 10-12 på Nordsjællands Hospital i Hillerød. Tilmelding: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=Q9SUTYQTUJ95​ 

Nordsjællands Hospital beder patienterne om hjælp

​Nordsjællands Hospital arbejder benhårdt på at forbedre patienternes oplevelse. Derfor inviterer hospitalet nu patienterne indenfor til feedbackmøde, hvor der er mulighed for at fortælle om oplevelser og ønsker til forbedring direkte til direktionen. 

Vent...

Alle borgere, der er eller har været planlagt indlagt inden for det seneste år, inviteres til feedbackmøde den 27. september 2022 fra kl. 10-12 på Nordsjællands Hospital i Hillerød. 

- Feedbackmøderne er virkelig berigende og gør det muligt at forbedre patienternes oplevelser på hospitalet. Vi ser hver gang, at mange af de input, vi får på møderne, hurtigt bliver bragt i spil i vores hverdag og løfter kvaliteten af vores arbejde, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Fortæl om dine oplevelser

På et tidligere feedbackmøde kom det frem at flere patienter savnede kontinuitet i hvilken læge, de havde kontakt med under indlæggelsen. Det medførte helt konkret,​ at afdelingen indførte en ny vagtplan med fokus på, at patienterne ser den samme læge og sygeplejerske flere dage i træk.

På feedbackmødet vil en gruppe patienter sammen blive interviewet om deres oplevelser på Nordsjællands Hospital med fokus på, hvad der har været godt, og hvad der kunne have været bedre under indlæggelsen på hospitalet. Hospitalets direktion samt afdelingsledelse og personale fra forskellige afdelinger vil først lytte og derefter sætte ord på, hvordan patienternes fortællinger har gjort indtryk. 

Tilmeld dig feedbackmødet den 27. september

Alle patienter, som har været indlagt inden for det seneste år, er velkomne. Der er dog et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig via dette link: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=Q9SUTYQTUJ95

​Fakta 

Nordsjællands Hospital dækker disse 8 kommuner: Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Hillerød og Hørsholm kommune.  

Nordsjællands Hospital er akuthospital for 315.000 borgere i Nordsjælland. Hospitalet har afdelinger og funktioner på tre adresser: Hillerød, Frederikssund og Sundhedshuset i Helsingør.  

Nordsjællands Hospital har 320.000 ambulante besøg hvert år.  

En planlagt indlæggelse betyder, at man er blevet henvist af egen læge eller speciallæge til en behandlingskrævende indlæggelse. Målgruppen for dette feedbackmøde er dermed ikke patienter med akutte indlæggelser eller patienter i ambulante forløb.​


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor