Neurologisk Afdeling vinder Patienternes Pris 2019

​Fire var nomineret til prisen, men der kan som bekendt kun være én vinder. Vinder af Patienternes Pris 2019 er Neurologisk Afdeling.

Vent...

​Ledende overlæge Kai Jensen og ledende terapeut Lisbet Ærø Lind modtager på vegne af hele Neurologisk Afdeling Patienternes Pris.

I motiveringen lagde dommerkomitéen blandt andet vægt på, at afdelingen formår at rumme både patienter og pårørende på en imødekommende, nærværende og dedikeret måde. Behandlingsområdet hos Neurologisk Afdeling spænder vidt og rummer komplekse diagnoser, der på et øjeblik kan forandre en hel familie. Derfor er det så afgørende, at de pårørende er med i behandlingen. Det kan Neurologisk Afdeling og derfor har de vundet prisen.

- Vi er glade og stolte. Det er den største anerkendelse, man kan få. Det er jo det, vi er her for. Vi vil alle sammen gøre en ekstra indsats og når det lykkedes, bliver vi glade, siger ledende overlæge Kai Jensen
 
- Det er medarbejdernes pris og vi glæder os til at dele nyheden med dem, supplerer ledende terapeut Lisbet Ærø Lind

Det er en kompetent gruppe, der sidder i dommerkomitéen. Komitéen består af direktøren for Dansk Selskab for Patientsikkerhed Inge Kristensen, direktøren for Danske Patienter Morten Freil, formand for Røde Kors Hillerød Bent Kaufmann, pårørenderepræsentant Lotte Fonnesbæk, patientrepræsentant Michelle Felby-Olsen og hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Læs mere om dommerkomitéen

Nomineret til Patienternes Pris 2019

  • Neurologisk Afdeling
  • Montebello - afdeling for genoptræning
  • Susanne Lisbjerg, diabetessygeplejerske fra Børne- og ungeafdelingen
  • Onkologisk og Palliativ Afdeling
Se eller gense de festlige videoer fra de nominerede på hjemmesiden 

Fakta om prisen

Patienternes Pris er uddelt siden 2014 på Nordsjællands Hospital og prisen består af 20.000 kroner, der skal gå til at forbedre oplevelsen for patienterne i afdelingen endnu mere.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor