Motorsport for børn på hospitalet

Motorsport for Life lægger vejen forbi Nordsjællands Hospital – Hillerød lørdag den 6. september kl. 10-13.

​Her kan børn og unge med tilknytning til Børne- og Ungeafdelingen prøve sig selv af som co-drivere i en rallybil, se opvisning med racere, motorcykler og meget andet. Forældre og søskende er også meget velkomne.

- For syge børn er det altid godt at få en oplevelse, der ikke handler om sygdom. Mange kronisk syge kommer fast på hospitalet, og på lørdag kan de få et noget anderledes hospitalsbesøg, end de ellers er vant til. Det glæder vi os til at kunne tilbyde de indlagte og ambulante børn og deres forældre i samarbejde med Motorsport for Life, fortæller afdelingssygeplejerske Mette Valentiner fra Børne- og Ungeafdelingen.

Motorsport for Life er rejsende i velgørenhed i form af oplevelser for børn og unge på nogle af landets større børneafdelinger. Motorsport for Life stiller op med alverdens former for hestekræfter – der kan ses, røres og prøves.

Læs mere om Motorsport for Life på organisationens hjemmeside eller på Facebook.

Arrangementet afholdes på den med kryds markerede parkeringsplads på Dyrehavevej

Yderligere oplysninger:

· Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital, sygeplejerske Mette Valentiner: mette.valentiner@regionh.dk, tlf. 48294322

Motorsport for Life, gitte@motorsportforlife.dk