Maiken Ruders er tiltrådt som ny vicedirektør på Nordsjællands Hospital

​​Direktionen på Nordsjællands Hospital er nu fuldtallig med ansættelsen af Maiken Ruders som vicedirektør. Den 1. september var første arbejdsdag.

Efter en periode med et tomt kontor på direktionsgangen har Nordsjællands Hospital nu igen en fuldtallig direktion med ansættelsen af Maiken Ruders (49) som ny vicedirektør.

- Jeg er meget glad for, at vi har ansat endnu en stærk profil i direktionen. Maiken har mange års erfaring med ledelse og samarbejde, drift og faglig udvikling i både kommunalt og regionalt regi. Kompetencer, som er vigtige i vores arbejde for at løfte patienternes oplevelse med hospitalet og styrke personalets trivsel – og på vores rejse frem mod det nye hospital siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Maiken Ruders, der tiltrådte den 1. september, kommer fra en stilling som ældre- og sundhedschef i Køge Kommune. Hun har tidligere blandt andet være ledende oversygeplejerske på Sjællands Universitetshospital, hun er uddannet sygeplejerske (1998) og har en master i offentlig ledelse.

Fremtidens hospitalsvæsen nu og i fremtiden

Med erfaring fra mere end 20 år i sundhedsvæsnet og mere end 10 års ledelseserfaring på højt strategisk niveau kommer Maiken Ruders til at spille en vægtig rolle i Nordsjællands Hospitals arbejde med at udvikle fremtidens hospitalstilbud.

Helt konkret bliver en af Maiken Ruders opgaver i de kommende år at gøre hospitalet klar til den fysiske flytning fra matriklerne i Frederikssund og Hillerød til det nye hospital syd for Hillerød. Derudover vil Maiken have fokus på videreudviklingen af det gode tværsektorielle samarbejde i Nordsjælland.

- For mig er denne stilling en drømmestilling, hvor jeg sammen med hospitalets dygtige medarbejdere og ledere skal være med til styrke hospitalets rolle i et stærkt og borgernært sundhedsvæsen. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde mine nye kollegaer og tage fat på denne vigtige opgave, siger Maiken Ruders.

Foruden Maiken Ruders består direktionen på Nordsjællands Hospital af vicedirektør Thomas Houe, vicedirektør Jonas Egebart og hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Nordsjællands Hospital har cirka 4.000 medarbejdere og er et af Region Hovedstadens fire store akuthospitaler. Hospitalet flytter inden for få år ind i andre moderne rammer i et helt nyt hospitalsbyggeri i Hillerøds nye bydel Favrholm.