200.000 kr. til Børne- og Ungeafdelingen

Skuespillerne Tomas Villum Jensen og Joachim Knop besøgte den 18. juni Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital og donerede 200.000 på vegne af organisationen KidsAid.

200.000 kroner er doneret til at bidrage med gode oplevelser får både indlagte og ambulante besøgende på Nordsjællands Hospitals Børne- og Ungeafdeling i Hillerød.

Pengene bliver brugt til at børnene får mulighed for at opleve teater, trylleri, musik, fortællere og vægmalerier, der alt sammen skal gøre et ophold på hospitalet lidt sjovere. Kort sagt, gode oplevelser for børn og deres familier.

Ekstra omsorg og opmærksomhed

”KidsAid har som hovedformål at støtte syge børn og unge med særlige udfordringer i Danmark. Børn på hospitaler har brug for ekstra omsorg og opmærksomhed. Derfor er vi glade for at kunne gøre hverdagen lidt bedre for børnene og deres forældre,” siger Tomas Villum Jensen, bestyrelsesmedlem i KidsAid.

Velgørenhedsgolf

Pengene er doneret af organisationen KidsAid, der primært samler penge ind ved velgørenhedsarrangementer i forbindelse med golf. Onsdag den 18. juni blev donationen overrakt til ledende oversygeplejerske Annelise Bertelsen af skuespiller Tomas Villum Jensen og skuespiller og operasanger Joachim Knop.