Kom til superliga-fodbold i Farum Park

FC Nordsjælland inviterer medarbejdere + familie på Nordsjællands Hospital til fodbold den 7. marts. Se her, hvordan du går billetter.

I forlængelse af det gode samarbejde mellem FC Nordsjælland og Børne- og Ungeafdelingen, vil FC Nordsjælland gerne invitere medarbejdere + familie på Nordsjællands hospital, til fodbold på Danmarks bedste familiestadion.

Der er altid sjove aktiviteter og konkurrencer til børn i alle aldre i FCN Meeting point, foran stadion.

Det drejer sig om FC Nordsjællands hjemmekamp:

FC Nordsjælland - Sønderjyske

Lørdag den 7. marts kl. 17:00

Det er til denne kamp muligt, at hente 4 billetter pr. medarbejder, via følgende link:

Alt du skal gøre er, at taste koden: 3gptgefkf

Hvorefter du kan vælge dine billetter, og printe dem.

Ved problemer med bestilling, kontakt Jonas Skouborg fra FC Nordsjælland på jos@fcn.dk

NB.: Billetterne skal hentes inden fredag den 6. marts kl. 12:00.

For spørgsmål, ret da henvendelse til FC Nordsjælland på mail: billetter@fcn.dk.

Vi glæder os til at se jer alle sammen!