Indkaldelsesbrevene bliver nu helt digitale

I maj begyndte Nordsjællands Hospital at sende de første indkaldelsesbreve digitalt. Den 16. december bliver resten af indkaldelsesbrevene også digitale.

Alle over 15 år har fået en digital postkasse

Den 1. november fik alle borgere i Danmark over 15 år automatisk en digital postkasse og blev tilmeldt digital post fra det offentlige. Det betyder, at post fra f.eks. kommunen og hospitalet sendes digitalt. Alle børn under 15 år vil stadig modtage deres indkaldelse til hospitalet som papirpost.

Tjek to postkasser

Det er ikke al post fra det offentlige, der bliver sendt digitalt. Eksempelvis kan røntgenafdelinger endnu ikke sende digitalt. Det er derfor stadig nødvendigt, at man tjekker sin papirpost.

Hvis man ønsker at søge om blive fritaget, skal man kontakte sin lokale Borgerservice.

Winnie Nørskov Larsen, winnie.noerskov.larsen@regionh.dk