Hør om mosen og det nye hospital

”Livet i mosen” er titlen på en foredragsaften med Museum Nordsjælland, hvor du kan høre arkæologerne fortælle om deres fund i forbindelse med udgravningerne i Salpetermosen, hvor det nye hospital skal ligge.

Udgravningerne i Salpetermosen har givet et helt unik indblik i hverdagen for de mennesker, der boede i området for næsten 2.000 år siden. Arkæologerne har fundet rester fra store bopladser og har fundet materiale, der gør dem i stand til at trænge dybere ned i datidens dagligliv, end man hidtil har kunnet.

Foredragene med arkæologer fra
Museum Nordsjælland finder sted i Støberihallen i Hillerød den 19. marts 2014 fra kl. 19.00 – 21.00. Alle er velkomne og arrangementet er gratis. Det vil være muligt at købe øl, vand og kaffe.