​På billedet tager oversygeplejerske Dorthe Krogh imod Længdespringerprisen sammen med vicechefjordemoder Britt Strøm Johansen. Det er regionsrådsformand Lars Gaardhøj, som overrækker den flotte pris.

Gravide kan bedst lide at føde i Nordsjælland

​Fødeafdelingen​ på Nordsjællands Hospital har samlet set de mest tilfredse fødende i Danmark, ifølge den seneste landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser (LUP). Ud over den flotte førsteplads i LUP, er Fødeafdelingen netop i dag blevet hædret som Årets Længdespringer. 

Vent...
Længdespringerprisen uddeles i Region Hovedstaden til en afdeling, der har ligget stabilt højt i den samlede patienttilfredshed over længere tid.

Og det er ikke noget man kommer sovende til, understreger chefsygeplejerske Annelise Bertelsen:

-Det er et langt sejt træk, som vi startede med i tidernes morgen, hvor især kommentarer og feedback giver input til refleksion og mulighed for at udvikle nye indsatser. ​Når indsatser bliver en del af vores arbejdskultur, får vi så meget positiv feedback fra patienterne. Det påvirker vores tilgang overfor familierne, og det giver et godt arbejdsmiljø for personalet, som igen påvirker vores indsatser i positiv retning – det er en opadgående spiral.​​


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor