Er du klar til akkreditering?

Den 2. til 6. marts skal Nordsjællands Hospital akkrediteres. Det er vigtigt, at alle har gjort deres forarbejde grundigt. Se hospitalsdirektør Bente Ourø Rørths opfordring til alle medarbejdere om at blive klar til akkreditering.

Sådan gør du

Du skal have styr på arbejdsgangene, de vigtigste dokumenter og procedurer for din funktion.

Spørg din nærmeste leder, hvis du er i tvivl.

Afrapportering 'live'

Fra tirsdag den 2. marts til fredag den 6. marts kan du hver dag se akkrediteringsteamets afrapportering live. Link bliver lagt på forsiden af IntraNord.

Du kan læs drejebogen for akkrediteringen. De første sider giver et hurtigt overblik over, hvad der er vigtigst at have styr på op til og under akkrediteringsbesøget.

Yderligere oplysninger: kvalitetskonsulent og akkrediteringskoordinator Marián Cederström